Verras het bruidspaar met 'n Milestone; hét originele en persoonlijke huwelijkscadeau

Verras het bruidspaar met 'n Milestone; hét originele en persoonlijke huwelijkscadeau

Ontdek het Perfecte Huwelijkscadeau bij MilestoneStudio

Zoek je een origineel en persoonlijk cadeau voor een aanstaand bruidspaar? MilestoneStudio biedt unieke mogelijkheden om deze speciale gelegenheid onvergetelijk te maken. Onze gepersonaliseerde tegeltjes (milestones genaamd), met daarop het trouwkaartje of speciaal ontworpen met namen en trouwdatum, vormen een blijvende herinnering aan de grote dag.

Een Uniek Aandenken aan de Trouwdag

Een huwelijk is een van de meest bijzondere gebeurtenissen in het leven. Wat is er mooier dan dit moment te vereeuwigen met een stijlvol tegeltje dat het bruidspaar altijd zal herinneren aan hun speciale dag? Kies ervoor om het trouwkaartje prachtig te reproduceren op keramiek of selecteer een ontwerp uit onze collectie en personaliseer het met de namen van het bruidspaar en hun trouwdatum.

Personaliseer Jouw Cadeau

Bij MilestoneStudio begrijpen we het belang van personalisatie. Elk tegeltje kan aangepast worden naar jouw wensen, waardoor het niet alleen een decoratief item wordt, maar ook een persoonlijk gebaar dat diepe emotionele waarde draagt. Dit maakt elk tegeltje tot een uniek en doordacht geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden.

Kwaliteit en Elegantie

Onze tegeltjes zijn meer dan gewoon een leuk cadeau; ze worden volledig met de hand gemaakt. De liefde waarmee wij jouw milestone maken draag je over naar de het bruidspaar. Onze milestones worden met het beste kwaliteit keramiek gemaakt en voorzien van jouw unieke design of opdruk. Alle details van het design komen prachtig over op het tegeltje (mits we een voldoende kwalitatief bestand ontvangen, als het om een eigen design gaat). De kleuren kunnen iets afwijken van wat je op scherm of op een print ziet. Dit heeft te maken met de offwhite kleur van onze tegeltjes en het bakproces (waarbij de tegeltjes met meer dan 800 graden worden afgebakken). De tegeltjes zijn duurzaam, ze zijn hitte, water en zonbestendig. Ze zijn tijdloos en vinden altijd wel een leuk plekje in het interieur.

Hoe te Bestellen

Het bestellen van je gepersonaliseerde huwelijkstegeltje is eenvoudig. Ga naar onze collectie met designs speciaal voor huwelijk en liefde, of ga direct naar de optie om een volledig eigen design (van het trouwkaartje bijvoorbeeld) te bestellen.
Kies je favoriete design of stuur ons een PDF of hoge resolutie JPG van het trouwkaartje, voeg de gewenste personalisaties toe en plaats je bestelling. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau met zorg wordt gemaakt en op tijd wordt geleverd, zodat je het op de grote dag kunt geven.

Een blijvende herinnering

Onze gepersonaliseerde tegeltjes staan niet alleen symbool voor de liefde en verbondenheid van het bruidspaar, maar fungeren ook als een blijvende herinnering aan hun verbintenis. Het is een tastbaar symbool van een prachtige dag die met veel zorg en liefde wordt gekoesterd.

Bij MilestoneStudio zijn we trots op het helpen vieren van liefde en de bijbehorende milestones in de liefde. 

Terug naar blog