Over Ons

Uniek - Handgemaakt - gepersonaliseerd

Ons werk

MilestoneStudio is een ambachtelijke keramiek studio in het Brabantse Berlicum (onder de rook van ‘s-Hertogenbosch). In onze studio worden Milestones voor de meest bijzondere momenten met de hand gemaakt. De ontwerpen hebben een boho en romantische stijl en kunnen een persoonlijke touch worden gegeven door er een naam of persoonlijk bericht bij te plaatsen. Wij ontwerpen alle milestones zelf en bakken de tegeltjes in eigen atelier af. Doordat ieder keramieke tegeltje met de hand wordt gemaakt, is geen enkele milestone identiek.

Jong ondernemerschap

Hoe het begon

Hi! Mijn naam is Lin. Toen ik een jaar geleden nadacht om iets leuks voor mijzelf te starten liep ik tegen deze geweldige webshop MilestoneStudio aan. De vorige eigenaresse, Valerie, heeft een prachtige lijn met designs ontwikkeld. Ik ben er trots op dat ik de webshop en het atelier vanaf september 2023 mag voortzetten. Ik doe dit samen met mijn moeder, Hanneke, en mijn oma, Margriet. Ik kom uit een ondernemend gezin, dus ‘iets zelf creëren en opzetten’ zit in de familie 😉 Hun hulp kan ik wel gebruiken, omdat ik hiernaast (natuurlijk) ook naar school ga.
We hebben ons gespecialiseerd op alles wat met keramiek en glazuren te maken heeft. Zo hebben we ook een eigen oven in ons atelier staan. We maken de designs, verzorgen de glazuur prints en bakken dan zelf de unieke milestones af. Het is elke keer weer super leuk (en een beetje spannend) om de oven open te maken en het resultaat te bekijken.

een cadeau dat blijft

Voor iedere milestone

Er is niets zo leuk dan een bijzondere mijlpaal in iemands leven te vereeuwigen met een super persoonlijk tegeltje. Wij zien dat veel mensen zoeken naar een origineel cadeau bij geboorte, huwelijk, jubileum of andere mijlpalen. Het antwoord vind je in MilestoneStudio, voor iedere mijlpaal is er een prachtig design te vinden in de shop. Ik hoop dat jij net zo blij wordt van jouw persoonlijke Milestone als ik (en mijn moeder en oma 🙂 )
Heb je een vraag over een design? Stel hem gerust. Wij vinden altijd een leuke oplossing.

Bekijk onze collectie tegeltjes »