FAQ

Hier tref je een overzicht van de meest gestelde vragen die wij krijgen als mensen een (gepersonaliseerd) tegeltje bij MilestoneStudio bestellen. Staat je vraag er niet bij? Stuur ons dan even een mailtje

Verzenden & Retourneren

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen € 4,25 aan verzendkosten voor jouw bestelling binnen Nederland. Heb je een bestelling van € 50,- of hoger, dan brengen we geen verzendkosten in rekening. Tip: bestel je een Milestone met personalisering, doe daar dan een hold-it houder bij en dan ben je er al ;-)

Voor bestellingen die naar België verzonden worden brengen we de standaard verzendkosten in rekening.

* Wij leveren momenteel uitsluitend in NL en BE.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling

We doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te bezorgen. Omdat onze Milestones allemaal handgemaakt zijn en vaak gepersonaliseerd worden, hebben wij een levertijd van 2 weken.

Wanneer jouw bestelling ons atelier verlaat, ontvang je een e-mail waarin wordt bevestigd dat het pakketje onderweg is. In deze mail vind je het tracking nummer waarmee je het pakket kunt volgen en precies kan zien wanneer het wordt geleverd.

Kan ik mijn bestelling laten inpakken als een cadeautje?

Alle bestellingen pakken wij feestelijk in. Of het nou voor jezelf of voor een ander is, onze Milestones zijn altijd een feestje om te ontvangen.

Kan ik mijn bestelling later nog wijzigen?

Wij gaan direct aan de slag met jouw persoonlijke bestelling, dus als je nog vragen hebt dan moet je er snel bij zijn. Houd er dus rekening mee dat we al aan de slag zijn en een aanpassing niet meer mogelijk is. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op en houd je bestelnummer bij de hand.

Tip: schrijf bij je bestelling een notitie als je vragen hebt over het ontwerp of de personalisering.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Alle Milestones worden feestelijk en veilig ingepakt. We laten ze bezorgen bij jou via een pakketdienst. De Milestones zijn brievenbus post. Je hoeft er dus niet voor thuis te zijn.

Wanneer jouw bestelling ons atelier verlaat, ontvang je een e-mail waarin wordt bevestigd dat het pakketje onderweg is. In deze mail vind je het tracking nummer waarmee je het pakket kunt volgen en precies kan zien wanneer het wordt geleverd.

Kan ik mijn bestelling ruilen?

Wanneer je een gepersonaliseerde Milestone hebt besteld, is dat helaas niet mogelijk. We kunnen jouw unieke bestelling met gekozen naam helaas niet terugnemen in onze webshop. Wanneer het om één van onze standaard Milestones gaat (zonder personalisering), is ruilen natuurlijk geen probleem. We rekenen geen extra kosten voor het omruilen van jouw bestelling, maar de verzendkosten voor het opnieuw verzenden zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer je een gepersonaliseerde Milestone hebt besteld, is dat helaas niet mogelijk. We kunnen jouw unieke bestelling met gekozen naam helaas niet terugnemen in onze webshop. Wanneer het om één van onze standaard (niet gepersonaliseerde) Milestones gaat, mag de bestelling binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Voor de geretourneerde Milestones krijg je altijd je geld terug.

Wat zijn de retourkosten?

Je betaalt zelf de verzendkosten bij het postkantoor voor het retour sturen van het pakket. Als je een product terugstuurt omdat er onverhoopt iets mis mee is, zijn de verzendkosten voor de retourzending natuurlijk voor MilestoneStudio. Neem in dit geval altijd even contact met ons op.

Ons retouradres is:
MilestoneStudio
Kapelstraat 2
5258 VB Berlicum
Nederland

Mijn bestelling is beschadigd. Wat nu?

Wat vervelend dat jouw Milestone onverhoopt beschadigd is geraakt tijdens het verzendproces! We doen er alles aan om onze Milestones veilig bij jou thuis te krijgen.
Neem altijd even contact met ons op via info@milestonestudio.nl en stuur ons jouw ordernummer, foto’s van de beschadigde Milestone en verpakking per mail. Wij proberen dan met spoed kosteloos een nieuwe bestelling voor je gereed te maken.

Mijn bestelling is incorrect. Wat nu?

Oeps.. Hebben wij een foutje gemaakt in de naam of kleur? Wat vervelend, onze excuses! Neem altijd even contact met ons op via info@milestonestudio.nl en stuur ons jouw ordernummer, foto’s van de Milestone per mail. Leg in je e-mail even duidelijk uit wat er niet goed is gegaan. Wij gaan dan met spoed kosteloos een nieuwe bestelling voor je gereed te maken.

Materiaal, Kleuren & Care

Van welk materiaal worden de Milestones gemaakt?

De Milestones zijn van keramiek gemaakt en worden via de oudhollandse techniek ambachtelijk gebakken. Onze ontwerpen worden in het glazuur van de tegeltjes gebakken tot Milestones. Al onze Milestones zijn 13×13 cm groot.

De Milestones zijn met zorg samengesteld. We werken met de beste kwaliteit keramiek (afkomstig uit Portugal) en bewerken deze handmatig met een basis (off white) glazuur. Hierna worden de Milestones voorzien van de opdruk met één van de designs uit onze collectie of jouw eigen aangeleverde ontwerp.

Hoe kleurecht zijn de Milestones?

Iedere Milestone wordt handmatig voorzien van de opdruk. Vervolgens gaat deze de oven in en wordt afgebakken. Dit bakproces duurt zeker 24 uur. Omdat we met hoge temperaturen werken kunnen kleuren afwijken. Houd er dus rekening mee dat jouw ontwerp niet 100% dezelfde kleuren heeft. De kleuren van onze Milestones zijn vak wat zachter van tint.

De opdruk is altijd haarscherp!

Hoe hang ik een Milestone op?

Al onze Milestones zijn voorzien van een hangertje aan de achterzijde. Je kunt de Milestones eenvoudig aan de wand bevestigen met een spijkertje.

Andere opties zijn de Milestones metselen in een tegelwand of kijk ook eens in onze webshop naar de Hold-it’s (een houten standaardje). Deze zijn speciaal ontworpen om jouw Milestone te laten stralen op een mooi pronkplekje.

Hoe maak ik de Milestone schoon?

De Milestones zijn makkelijk schoon te houden, net als iedere andere tegel. We raden je af om de tegels in de vaatwasser te doen, want dan kan het glazuur water opnemen. 

Zijn de Milestones bestand tegen water, hitte, zon en voetstappen?

Doordat de Milestones op meer dan 800 graden worden gebakken zijn ze water- hitte- en UV bestendig.

Voor voetstappen geldt dat niet. De Milestones zijn te dun om op te lopen, dus we raden je aan een mooi plekje aan de wand te kiezen of voor een mooie Hold-it te gaan.

Betalingen

Via welke betaalmethoden kan ik mijn bestelling afrekenen?

Je kunt jouw bestelling betalen met iDeal, PayPal en creditcard

Help! Mijn betaling is mislukt. Wat nu?

Geen probleem! Check of het geld niet is afgeschreven van je rekening en probeer het dan gewoon opnieuw. Jouw Milestones kan je vinden in het winkelmandje. Lukt het nog steeds niet? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag!

Je vraag niet beantwoord? Stuur een berichtje.